Casa Educação online Jogo ao vivo Informação de negócios contribuição predial notícias econômicas notícias internacionais Tecnologia Moda Entretenimento Vida Carro Hotel Educação Física Comida Inteligente Pai-filho Saúde Brigada Cultural

NETA Auto kondigt zijn komst aan op de Braziliaanse markt in 2024

2024-05-31

- Het Chinese merk van geëlektrificeerde voertuigen zal later dit jaar de NETA-merknaam en drie modellen lanceren in Brazilië.

- Met een robuuste strategie verwacht NETA Auto binnenkort met KD-productie in het land te beginnen.

- NETA Auto start zijn activiteiten in Brazilië in het tweede semester met concessiehouders (dealers) in verschillende regio's van het land.

- NETA Auto, een merk van Hozon New Energy Automobile Co., Ltd., is een toonaangevende innovator in de slimme EV-industrie. Met een focus op "Technologie voor iedereen" en "Aanraakbare slimme EV", ontwikkelt NETA hoogwaardige EV's en geavanceerde technologieën.

São Paulo (SP) - "Technologie voor iedereen" en "Bied tastbare slimme elektrische voertuigen aan". Volgens deze visie en missie betreedt NETA Auto, een merk van de Hozon New Energy Automobile Group (een gigantische wereldwijde technologieaanbieder), de Braziliaanse markt in 2024. Als toonaangevend EV-merk, bijgewerkt en met moderne producten, verbergt NETA Auto zijn leiding niet voor mensen en wat de markt nodig heeft, en belooft een uitstekende ervaring te bieden aan consumenten - voor, tijdens en na het aankoopproces.

1

Het logo van het merk vertaalt zichzelf goed. Door de betekenissen van mensen, bomen, lente en vleugels te combineren, consolideert het logo NETA Auto als een droom, warm, intelligent en betrouwbaar bedrijf. De oprichter en president van NETA Auto, de heer Fang Yunzhou, verklaarde dat NETA het enige automerk is met de naam van een traditioneel Chinese mythologische figuur. 'De geest van NETA vertegenwoordigt een nieuwe poging en exploitatie van de traditionele Chinese cultuur in het Nieuwe Tijdperk, een vast vertrouwen in de Chinese beschaving, een oprechte toewijding aan de waarde van technologie voor iedereen, en pleit altijd voor de visie van het populariseren van intelligente elektrische voertuigen'.

Met bijna tien jaar aanwezigheid wordt NETA Auto in China beschouwd als een startup en heeft wereldwijd meer dan 400.000 auto's verkocht in zijn geschiedenis. Als gevolg van een wereldwijde strategie, met een totale investering van meer dan 20 miljard RMB (ongeveer R $ 15 miljard). Het heeft momenteel meer dan 9.000 werknemers en meer dan 3.000 technologiepatenten.

2

De vierde van rechts is de heer Willson Sun, de adjunct-president van NETA Auto.

Sinds de oprichting heeft NETA AUTO zich ingezet om hoogwaardige intelligente elektrische voertuigen wereldwijd toegankelijk te maken. Momenteel heeft NETA AUTO wereldwijd bijna 400.000 gebruikers, waaronder in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika, en Centraal- en Zuid-Amerika.

In 2023 heeft NETA Auto verkopen behaald die de 20.000 eenheden overschrijden op buitenlandse markten. Het stond op de eerste plaats onder start-ups EV-merken in China wat betreft het volume van de verkopen in het buitenland. In de eerste 4 maanden van 2024 bleef NETA Auto de nummer 1 onder de start-up merken van China in het volume van de verkopen in het buitenland.

3

Continue expansie

NETA Auto heeft een gedurfd wereldwijd plan. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Shanghai (China). Bovendien heeft het bedrijf een tweede hoofdkantoor opgericht in Hong Kong, dat zich uitsluitend richt op operaties buiten de Chinese markt (buitenlands). NETA Auto is al aanwezig op vijf continenten, met zes dochterondernemingen en vijf operationele fabrieken plus één in aanbouw.

En de volgende fabrieken van het bedrijf zijn al gestempeld: Brazilië en Mexico. Het plan van het bedrijf is om een productielijn (KD) in Brazilië op te zetten, die heel Zuid-Amerika zal bedienen.

Maar voordat de fabriek komt, begint NETA Auto zijn activiteiten in Brazilië door auto's uit China te importeren met dealerships op de lokale autoverkooplocaties in het land. Aangezien de verkoop in Brazilië in de tweede helft zal beginnen, groeit het aantal genoemde dealers nog steeds.

4

NETA Auto zal zijn wereldwijde verkoopnetwerk exponentieel uitbreiden. Momenteel heeft het bedrijf 130 dealers geïnstalleerd buiten China, verdeeld over 35 landen en regio's. Tegen het einde van het jaar is het plan om het aantal landen te verdubbelen (waarbij 50 landen en regio's worden bereikt, inclusief Brazilië) met meer dan 500 verkooppunten geïnstalleerd buiten China.

Specifiek in China zal het bedrijf tegen december 400 dealers hebben geïnstalleerd op die markt. Voor 2025 is het doel om 1000 verkooppunten te bereiken.

Portfolio NETA Auto heeft zeven modellen in zijn portfolio, die zijn toegewijd aan de massaconsumermarkt, met elk jaar nieuwe modellen en het bestrijken van de meest uiteenlopende segmenten (van A tot E). Het merk heeft ook de "Shanhai Platform" ontwikkeld, een intelligent en veilig automatiseringsplatform, en Hozi Technology, dat voldoet aan de eisen van gebruikers en toegankelijkheid tot geavanceerde technologie bevordert.

Het bedrijf bevestigt dat drie modellen - NETA AYA / NETA X / Neta GT in 2024 naar Brazilië zullen komen, en onderzoekt de lancering van andere modellen al in 2025.

Declaração: Este artigo é reproduzido em outras mídias. O objetivo da reimpressão é transmitir mais informações. Isso não significa que este site concorda com suas opiniões e é responsável por sua autenticidade, e não tem nenhuma responsabilidade legal. Todos os recursos deste site são coletados na Internet. O objetivo do compartilhamento é apenas para o aprendizado e a referência de todos. Se houver violação de direitos autorais ou propriedade intelectual, deixe uma mensagem.